Si že prijavljen na preizkus likovne nadarjenosti?

Devetošolci, ki razmišljate o vpisu v program umetniška gimnazija – likovna smer, morate do 1. marca 2024 oddati prijavo k preizkusu likovne nadarjenosti. Brez tega preizkusa, ki je organiziran enkrat letno, se učenci ne morete prijaviti ali prijave prenesti na ta program, zato priporočamo vsem učencem, ki vidijo umetniško gimnazijo – likovna smer kot eno od možnih izbir nadaljnjega izobraževanja, da se k preizkusu prijavijo. Uspešno opravljen preizkus predstavlja dodatno možnost za vpis in seveda ni obvezujoč.

Čas je za tradicionalen nagradni kviz 🙂

Dragi osnovnošolci!

pripravili smo nagradni kviz GCC, ki bo na voljo od 6. 1. 2024 do 31. 1. 2024. Naj zmaga najboljši 😉

AKTUALNO

Dragi osnovnošolci!

Na Gimnaziji Celje – Center (GCC) se intenzivno pripravljamo na informativne dni, ki bodo letos 16. in 17. 2. 2024. Že pred informativnimi dnevi na GCC pripravljamo veliko spremljevalnih dejavnosti. Kmalu po novem letu vas vabimo na sprehode po GCC (8., 9. in 10. 1. ob 17.00 in 18.00) – prijava poteka na https://info.gcc.si/sprehodi-se-po-gcc/. Na dogodkih bomo predstavili tudi nagradni kviz in utrip šole. Ne zamudite priložnosti, da pokramljate z učitelji, dijaki in si ogledate šolo 😊

Verjamem, da imate trenutno veliko informacij, vabimo vas, da nas vprašate in izkoristite priložnosti za obisk naše šole.

Kolektiv GCC

 

ARHIV

Vabljeni na Dan odprtih vrat UG: https://www.gcc.si/vabilo-na-dan-odprtih-vrat-ug/ 

Rezultati natečaja Proti človeku: https://www.gcc.si/rezultati-natecaja-proti-cloveku/ 

 

Skip to content